Onze Diensten

24/7 bereikbaar en op de weg

24/7 Airport service

Bel of app ons

+3174 781 11 11

+316 43 64 00 05

 • slidebg1

  Welkom bij Taxi H.C.T

  Taxi H.C.T is de ideale manier om uw reis te starten. U begint lekker ontspannen aan uw vliegreis.

  Reserveren
 • darkblurbg

  BEL DIRECT: 074-781 11 11

  Van deur tot deur met Taxi H.C.T Hengelo 24 / 7 bereikbaar

  Reserveren
 • slidebg1

  BEL DIRECT: 074-781 11 11

  Comfortabel voor een aantrekkelijke prijs in een privé taxi naar Schiphol van deur tot deur met Taxi H.C.T

  Reserveren
 • darkblurbg

  BEL DIRECT: 074-781 11 11

  Nu ook Betalen met Pin, Visa,Mastercard, American Express,V Pay

  Reserveren
 • slidebg1

  BEL DIRECT: 074-781 11 11

  Taxibusje tot 8 personen Taxi H.C.T van Hengelo en omstreken Veilig en op tijd met top service

  Reserveren
 • darkblurbg

  BEL DIRECT: 074-781 11 11

  Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel Vaste lage prijzen Vakbekwaam Betrouwbaar Veilig

  Reserveren
Taxi Hengelo H.C.T

Taxi Hengelo

Welkom op de website van Taxi Hengelo H.C.T, uw veilige en voordelige taxi in Hengelo en omgeving. De ervaren chauffeurs van onze taxicentrale staan 24 uur per dag voor u klaar om al uw vervoerswensen te verwezenlijken. Zo bieden wij u de beste kwaliteit en service tegen een aantrekkelijke prijs.

Taxi Hengelo H.C.T is niet alleen gespecialiseerd in particulier vervoer, maar vervoert ook regelmatig zakelijke klanten. Voor een aantal populaire routes hanteren wij vaste en transparante tarieven. Hierdoor weet u altijd vooraf waar u aan toe bent en ontvangt u nooit een onverwacht hoge rekening.

Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel

Bij Taxi Hengelo H.C.T dragen we klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Of u nu telefonisch contact opneemt of instapt bij een van onze chauffeurs: wij staan u altijd vriendelijk en netjes te woord. Wij vinden dit zelf de normaalste zaak van de wereld.

Onze service eindigt echter niet bij prettige sociale omgangsnormen, want bij Taxi Hengelo H.C.T in Hengelo bent u als klant nog echt koning. Onze keurig geklede taxichauffeurs hechten waarde aan etiquette en nemen bijvoorbeeld graag uw zware koffers over. Zo bieden wij u de best mogelijke ervaring

Taxi met veilige rijstijl in Hengelo en omgeving

Een goede ervaring bij een taxibedrijf komt niet alleen voort uit klantvriendelijkheid van de taxichauffeur, maar ook de rijstijl speelt een belangrijke rol. Wij houden daarom rekening met uw comfort en brengen u op aangename wijze naar uw plek van bestemming.

De veiligheid van u als passagier is bij Taxi Hengelo H.C.T de eerste prioriteit. Ons taxibedrijf heeft daarom alleen gediplomeerde chauffeurs in dienst die beschikken over de benodigde certificaten. Hierdoor bent u verzekerd van een deskundige taxichauffeur die u op veilige wijze vervoert.

Uw taxi is na bestellen snel ter plaatse

Ondanks onze strenge veiligheidscriteria kunt u rekenen op een taxi die u snel van A naar B brengt. Onze ervaren chauffeurs zijn 24 uur per dag beschikbaar en kennen het regionale wegennet op hun duimpje. Zelfs in geval van drukte of files komt u hierdoor nog op tijd op uw afspraak.

Na het bestellen van uw taxi in Hengelo of omstreken arriveren wij meestal binnen slechts 15 minuten bij u op locatie. De grote beschikbaarheid van onze taxichauffeurs zorgt ervoor dat u ook last-minute zorgeloos een taxi kunt bestellen. Neem vrijblijvend contact op, 074-781 11 11 we horen graag van u